Werkplaats

Bij Auto Kempers verzorgen wij graag het onderhoud, APK en reparatie van uw auto, ongeacht welk merk. Daarnaast beschikken wij over een bandenservice, aircoservice en ruitenservice. Verder kunt u bij ons terecht voor schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Onderhoud en reparatie
Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplicht APK-keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Direct een afspraak maken voor het onderhoud van uw auto? Klik dan hier.

Vervangend vervoer
Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze huurauto’s of fietsen wanneer uw auto bij ons staat voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel. Daarnaast beschikken wij ook over een thuisbrengservice (in Aalten en omgeving).

Huurauto tarieven:

  • Willekeurig vervoer €15.- per dag, 100 kilometer vrij daarna €0.09 per gereden kilometer.
  • Gelijkwaardig vervoer €20.- per dag, 100 kilometer vrij daarna €0.09 per gereden kilometer.
  • Bedrijfswagens €30.- exclusief BTW per dag, 100 kilometer vrij daarna €0.09 per gereden kilometer.
  • Leenfiets - gratis

Voor alle auto's geldt een zelfde gebruikersregeling die te vinden is bij onze receptionisten. 

Auto Kempers snelservice
Voor kleine reparaties zoals het vervangen van lampen, ruitenwissers, bandreparatie, controleren van de bandenspanning, diagnose stellen of het peilen van olie bent u altijd welkom zonder afspraak.

Schadeherstel
Wij werken samen met een schadebedrijf in Lichtenvoorde. Samen met hun regelen wij uw schade van A t/m Z.